35425
Książka
W koszyku
Autorzy odsłaniają szokującą prawdę o tym, jak dieta bogata w cukier, przetworzone węglowodany i produkty glutenowe może powodować uszkodzenia nerwów obwodowych w organizmie, co z kolei prowadzi do bólu, drętwienia i mrowienie w rękach i nogach, oraz wielu podobnych schorzeń (w tym migreny, choroby pęcherzyka żółciowego i cukrzycy).
Status dostępności:
Wypożyczalnia Wierzchlas
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 61 (1 egz.)
Wypożyczalnia Kraszkowice
O dostępność zapytaj w bibliotece: sygn. 61 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr. s. 213-226.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej